Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συγκέντρωση για την επαναλειτουργία των «Αγίων Αναργύρων»

Ενας χρόνος πέρασε από τον καταστροφικό σεισμό της 7ης Σεπτέμβρη 1999 και το Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγιοι Ανάργυροι», στελεχωμένο με ανθρώπους ταγμένους στη φροντίδα του πάσχοντα και με αξιοζήλευτο εξοπλισμό, παραμένει ερειπωμένο και βουβό και το μόνο που σπάει τη σιωπή είναι ο αντίλαλος των υποσχέσεων του υπουργείου Υγείας για την επαναλειτουργία του.

Οι άνθρωποι που δεν ξέχασαν το προσωπικό του Νοσοκομείου, οι πολίτες της περιοχής, ο Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου, πραγματοποιούν σήμερα στις 12 μ. συγκέντρωση, στο χώρο του Νοσοκομείου στη Νέα Κηφισιά, όπου θα συζητηθούν οι προτάσεις και απόψεις για την ανέγερση και επαναλειτουργία των «Αγίων Αναργύρων».

«Δε θα σηκώσουμε καμία σημαία, μόνο τη φωνή μας. Ισως έτσι αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις αυτών που θα έπρεπε να αγρυπνούν για όλους εμάς», τονίζεται στην πρόσκληση - κάλεσμα προς τους πολίτες και τους φορείς της περιοχής.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι δήμαρχοι της Κηφισιάς, της Πεύκης και των όμορων δήμων και εκπρόσωποι της νομάρχη Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ