Τετάρτη 18 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Απεργιακή μάχη για τις Συμβάσεις

Οι πανεργατικές κινητοποιήσεις για την ακρίβεια δίνουν ώθηση και δύναμη στον απεργιακό αγώνα των Ομοσπονδιών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ και βρίσκονται αυτό το διάστημα σε απεργίες και άλλες κινητοποιήσεις, δίνοντας τη μάχη για την υπογραφή ικανοποιητικών κλαδικών Συμβάσεων. Συγκεκριμένα:

  • Στις 24 Ιούνη απεργούν οι εργαζόμενοι στην ιδιωτική Υγεία, οι οποίοι διοργανώνουν και απεργιακές συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις. Κάλεσμα συμμετοχής απευθύνει το Σωματείο της Αθήνας. Τέλος, η Ομοσπονδία Φαρμάκου.
  • Στις 25 Ιούνη απεργούν οι οικοδόμοι σε όλη τη χώρα. Η συγκέντρωση της Αθήνας θα γίνει στις 10 π.μ., στην πλατεία Κάνιγγος.
  • Η Ομοσπονδία Φαρμάκου έχει ήδη αποφασίσει την κήρυξη νέας απεργίας σε ανοιχτή ημερομηνία, μετά την επιτυχημένη κινητοποίηση στις 2 του Ιούνη.
  • Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, μετά την απεργία στις 13 Ιούνη, προγραμματίζει νέες κινητοποιήσεις, με κεντρική συγκέντρωση στις 26 του Ιούνη στην Αθήνα (7 μ.μ., γραφεία Ομοσπονδίας).
  • Η Ομοσπονδία Γάλακτος - Τροφίμων - Ποτών έχει επίσης αποφασίσει για τις 26 του Ιούνη συγκέντρωση στις 7 μ.μ. κάτω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας και πορεία στον ΣΕΒ. Νωρίτερα, στις 20 του Ιούνη, καλεί σε σύσκεψη των ΔΣ των πρωτοβάθμιων σωματείων και παράσταση διαμαρτυρίας στον ΣΕΒ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ