Σάββατο 28 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ
Κινητοποίηση τη Δευτέρα για την Υγεία

Την ίδια μέρα ξεκινάνε οι κεντρικές περιοδείες του ΠΑΜΕ. Πλούσια δραστηριότητα στις συνοικίες και από τους μαζικούς φορείς

Το δρόμο του μαζικού, δυναμικού και συντονισμένου αγώνα για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο τομέας της Υγείας στη Λάρισα, αναδεικνύει η Επιτροπή Φορέων του νομού Για την Υγεία, καλώντας τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα της περιοχής να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.

Στο πλαίσιο αυτής της αγωνιστικής δράσης, η Επιτροπή - στην οποία συμμετέχουν το Εργατικό Κέντρο, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, η Ομοσπονδία ΕΒΕ, ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, ο Σύλλογος Εργαζομένων στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο, ο Σύλλογος Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας, ο Σύλλογος Υγειονομικών Υπαλλήλων ΙΚΑ, ο Σύλλογος Προσωπικού ΕΚΑΒ, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Νομού Λάρισας, οι Σύλλογοι Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, ΤΣΑ, ΤΑΕ, το παράρτημα Λάρισας της Ομοσπονδίας Γυναικών - διοργανώνει συλλαλητήριο, τη Δευτέρα, 30 Ιούνη, στις 7.30 μμ, με κύριο αίτημα την παροχή δωρεάν και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας από το ΙΚΑ. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης θα πραγματοποιηθεί έξω από το κτίριο του ΙΚΑ και θ' ακολουθήσει πορεία προς το κέντρο της πόλης.

Από τη Δευτέρα ξεκινάνε και οι περιοδείες του ΠΑΜΕ σε δομές Υγείας και Πρόνοιας, αλλά και σε τόπους δουλειάς. Το μεθαυριανό πρόγραμμα και της Τρίτης περιλαμβάνουν εξορμήσεις σε χώρους όπως: «Ερρίκος Ντυνάν», Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Κωνσταντακάτος, ΜΑΚΡΟ, ΑΤΤΙΚΑ, «Χίλτον», «Κάραβελ», ΙΚΑ Καλλιθέας, ΙΚΑ Ν. Κόσμου, Δήμος Καλλιθέας. Ακόμα, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το χώρο συνεδριάσεων του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος πραγματοποιούν φορείς και κάτοικοι της Γούβας την Τετάρτη 2 Ιούλη. Ενώ στις 3 Ιούλη, το Συντονιστικό Σωματείων και Φορέων της Ηλιούπολης διοργανώνει συγκέντρωση για την Υγεία στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ηρώου (πρώην Φλέμιγκ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ