Τετάρτη 2 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Καταγγέλλει ΕΣΕΕ και ΕΣΑ για τις «προεκπτώσεις»

Την ενέργεια του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας «να σχεδιάσει και να υλοποιήσει την έναρξη παράνομων προεκπτώσεων» καταγγέλλει ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου «Ο ΕΡΜΗΣ», προσθέτοντας ότι «η κάλυψη της παρανομίας από τον υπουργό κ. Φώλια, η επί της ουσίας συνένοχη στάση του προεδρείου της ΕΣΕΕ και η αρωγή των μαζικών μέσων σύγχυσης και παραπληροφόρησης», προκάλεσαν «απόλυτη και καθολική σύγχυση σε εμπόρους και καταναλωτές. Οριστικό και πλήρη ευνουχισμό του θεσμού των εκπτώσεων. Τέλειο ευτελισμό της ΕΣΕΕ, δήθεν τριτοβάθμιας οργάνωσης που υποτίθεται πως εκπροσωπεί τους εμπόρους πανελλαδικά».

Ο Εμπορικός Σύλλογος επισημαίνει ότι γελοιοποιήθηκαν και ο πρόεδρος και ο γγ της ΕΣΕΕ «που μας ταλαιπωρούσαν με έγγραφα και σημειώματα εβδομάδες τώρα, για το θέμα των εκπτώσεων "πότε αρχίζουν", "πότε τελειώνουν" και "τις συνέπειες για όποιους παρανομήσουν"». Ανάμεσα στις επιπτώσεις της κίνησης του Συλλόγου της Αθήνας προσθέτει και τις «χαρές και πανηγύρια στα μεγαλοκαταστήματα και τις πολυεθνικές αλυσίδες που επίσημα πλέον θα αλωνίζουν 365 μέρες το χρόνο τις αγορές με ετήσιες προσφορές, εκπτώσεις, προωθητικές δράσεις κλπ.».

Το ΔΣ του «ΕΡΜΗ» καταγγέλλει ότι η συγκεκριμένη δράση του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας είναι «μια σχεδιασμένη και επιμελώς οργανωμένη επίθεση ενάντια στις μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, στις οποίες επιφέρει καίριο πλήγμα», καθώς και ότι η ΕΣΕΕ και ο Σύλλογος της Αθήνας διαχρονικά δεν υπερασπίστηκαν ποτέ τον μικρό αυτοαπασχολούμενο έμπορο, ήταν εκφραστές των μεγαλέμπορων, καθορίζουν τη στάση τους σύμφωνα με τις υποδείξεις των οικονομικά ισχυρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ