Σάββατο 5 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χωρίς καθημερινό τρένο για Αθήνα ο Β. Εβρος

Νέο πλήγμα για το νομό, χαρακτηρίζει με χτεσινή της ανακοίνωση η Αχτιδική Επιτροπή Β. Εβρου του ΚΚΕ, τη διακοπή των καθημερινών δρομολογίων Αθήνα - Δίκαια - Αθήνα, που αποφάσισε ο ΟΣΕ. Θεωρεί ότι, η διακοπή αυτών των δρομολογίων του ΟΣΕ, θα έχει σοβαρές αρνητικές συνέπειες στην οικονομική και κοινωνική ζωή του νομού και θα επιτείνει ακόμα παραπέρα την απομόνωση της ακριτικής περιοχής από τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας, αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

«Η πρόσφατη αναστολή των δρομολογίων του ΟΣΕ είναι το φυσικό επακόλουθο μιας πολιτικής, που έχει οδηγήσει την περιοχή μας στην οικονομική και πληθυσμιακή κατάρρευση», τονίζεται.

Η Αχτιδική Επιτροπή Β. Εβρου καλεί τους μαζικούς φορείς της περιοχής, αλλά και όλους τους εργαζόμενους, να ξεσηκωθούν εδώ και τώρα και να απαιτήσουν, μαζί με την επαναλειτουργία των δρομολογίων του ΟΣΕ, ένα σύγχρονο, δημόσιο σιδηροδρομικό δίκτυο για το νομό και τη χώρα.

Χτες το πρωί, αντιπροσωπεία της Αχτιδικής Επιτροπής επισκέφθηκε το σιδηροδρομικό σταθμό και είχε συναντήσεις με εργαζόμενους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ