Πέμπτη 31 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΒΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΟΧΙ στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας

Την κατηγορηματική της αντίθεση στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και το αίτημα για νομοθετική κατοχύρωση, εκφράζει η Αγωνιστική Συσπείρωση ΕΒΕ Καλλιθέας, η οποία επισημαίνει ότι κάτω από την απαίτηση των μεγαλοεπιχειρηματιών, η κυβέρνηση δρομολογεί «διάλογο» για το θέμα, ώστε να πάρει τις αποφάσεις της.

«Πάμε κόντρα στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες της ΟΕΒΕΑ και της ΓΣΕΒΕΕ, που είναι πλήρως εναρμονισμένες με τις φιλομονοπωλιακές πολιτικές και της ΕΣΕΕ που στηρίζει ανοιχτά το μεγάλο κεφάλαιο», τονίζει η παράταξη και συμπληρώνει: «Καλλιεργούν την ηττοπάθεια και δεν παίρνουν καμία αγωνιστική πρωτοβουλία για τα συμφέροντα του κλάδου, υποστηρίζοντας πάντα τα μέτρα των εκάστοτε κυβερνήσεων. Μποϊκοτάρουν, διασπούν και συκοφαντούν τους αγώνες που εκτυλίσσονται».

Καταλήγοντας, η Αγωνιστική Συσπείρωση σημειώνει: «Καλούμε σε αγωνιστική επιφυλακή όλους τους συναδέλφους. Μπορούμε να φρενάρουμε τα σχέδιά τους. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας μικρέμποροι, αυτοαπασχολούμενοι και εργαζόμενοι, γιατί ο αντίπαλος είναι κοινός: Τα μονοπώλια και οι πολυεθνικές».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ