Σάββατο 6 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Ξεκινάνε τα μαθήματα για τους μετανάστες

Την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη το πρώτο ραντεβού για τη νέα περίοδο

Συνεχίζονται και φέτος τα μαθήματα που οργανώνει το ΠΑΜΕ για τους μετανάστες. Την Κυριακή 14 Σεπτέμβρη στις 11.00 το πρωί, παλιοί και νέοι μαθητές, καλούνται να βρεθούν στο Στέκι Νεολαίας του ΠΑΜΕ (πλατεία Μητροπόλεως 10, πίσω από το Ιερό της Μητρόπολης) για το ξεκίνημα της νέας περιόδου.

«Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες στη χώρα μας είναι τεράστιες και πολλές φορές ανυπέρβλητες» σημειώνει το ΠΑΜΕ στο κάλεσμά του και τονίζει: «Με τις νέες Ευρωπαϊκές Οδηγίες τις οποίες ακολουθεί πιστά και εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ, σύντομα ο κλοιός των δυσκολιών θα σφίξει περισσότερο γύρω από τους μετανάστες. Τα μαθήματα που οργανώνει το ΠΑΜΕ είναι μορφή έμπρακτης αλληλεγγύης στους μετανάστες και εντάσσεται στις πολύμορφες πρωτοβουλίες που αναπτύσσει το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα για τη συσπείρωση μεταναστών στα συνδικάτα και το δυνάμωμα των ταξικών αγώνων».

Το ΠΑΜΕ καλεί εργαζόμενους και συνδικάτα να ενημερώνουν τους μετανάστες για τα μαθήματα που παρέχονται δωρεάν και μάλιστα Κυριακή, τη μόνη μέρα που μπορούν να έχουν λίγες ώρες ελεύθερες η πλειοψηφία των μεταναστών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στα γραφεία του ΠΑΜΕ 210.3301.842, 210. 3301.847 και 210.3833.786 για περισσότερες λεπτομέρειες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ