Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ
Αναβρασμός για την αργία της Κυριακής

Στα καταστήματα της πόλης περιόδευσε χτες ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας. Διαμαρτυρία σήμερα στη δημοτική αρχή

«Η κατάργηση της Κυριακής αργίας είναι απαίτηση των μεγαλεμπόρων όπως παλιότερα η επέκταση του ωραρίου. Γι'?αυτό πρέπει να κινητοποιηθείτε, να μην επιτρέψετε τέτοιου είδους μέτρα τα οποία μαζί με αυτά που φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο δε θα αφήσουν κανένα μικρό μαγαζί ανοιχτό».

Το παραπάνω κάλεσμα απηύθυνε ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας σε καταστηματάρχες των Ανω Λιοσίων, κατά τη διάρκεια περιοδείας που έκανε χτες στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Ο βουλευτής συζήτησε με τους καταστηματάρχες για την απόφαση του γαλάζιου δημάρχου και της πράσινης νομαρχίας να καταργήσουν την κυριακάτικη αργία. Τους κάλεσε να δώσουν δυναμική απάντηση με μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του δήμου, που διοργανώνουν σήμερα, στις 1.30 το μεσημέρι το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η ΟΒΣΑ και σωματεία της περιοχής.

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους δήλωναν την αντίδρασή τους στην κατάργηση της Κυριακής αργίας, για την οποία, όπως κατήγγειλαν, δε ρωτήθηκαν ποτέ. Ηδη έχουν μαζευτεί πάνω από 60 υπογραφές καταστηματαρχών του δήμου σε κείμενο που ζητάει την άμεση απόσυρση του μέτρου και τις οποίες θα καταθέσουν στη διοίκηση του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ