Σάββατο 27 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΛΑΙΩΝΑΣ
Κίνδυνος να μετατραπεί σε αποθήκη καυσίμων

Το πράσινο φως για την εγκατάσταση αποθηκευτικών χώρων πετρελαίου θέρμανσης στην περιοχή του Ελαιώνα «άναψε» απόφαση της Περιφέρειας Αττικής. Με αυτή δικαιώνεται ιδιώτης, αφού ακυρώνεται σχετική απορριπτική απόφαση της Νομαρχίας Πειραιά.

Συγκεκριμένα, η Νομαρχία τον περασμένο Ιούνη, απέρριψε την αίτηση της εταιρείας «ΠΥΡΣΟΣ ΕΠΕ Γεώργιος Χασιώτης» που αφορούσε στη χορήγηση αδείας εγκατάστασης αποθηκευτικών χώρων πετρελαίου θέρμανσης στου Ρέντη, συνεκτιμώντας τις απόψεις του Οργανισμού Αθήνας και του Δήμου Ρέντη, σύμφωνα με τις οποίες δεν επιτρέπεται η ίδρυση τέτοιων επιχειρήσεων στην περιοχή.

Η εταιρεία προσέφυγε στην Περιφέρεια, η οποία, όπως επισημαίνεται σε σχετική επιστολή του νομάρχη προς όλους τους αρμόδιους φορείς, χωρίς κανένα νομικό έρεισμα, τη δικαίωσε, δημιουργώντας έτσι τις προϋποθέσεις για την εγκατάστασή της και παράλληλα δημιουργεί τετελεσμένα και είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει ως Κερκόπορτα για την εγκατάσταση παρεμφερών δραστηριοτήτων επιχειρήσεων που μέχρι σήμερα δεν επιτρεπόταν να αναπτυχθούν στην περιοχή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ