Παρασκευή 3 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΤΕΙ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Τραμπουκισμοί στελεχών της ΠΑΣΠ

Προσπάθησαν να φιμώσουν μέλη της ΚΝΕ. Καταγγελία του ΝΣ Πρέβεζας της Οργάνωσης

Σε τραμπουκισμούς και προσπάθεια τρομοκράτησης δυο μελών της ΚΝΕ προέβησαν, προχτές το πρωί, 20 «πρωτοπαλίκαρα» της ΠΑΣΠ στο ΤΕΙ Πρέβεζας, για να αποτρέψουν την ενημέρωση πρωτοετών σπουδαστών, σχετικά με τις αιτίες και τους υπεύθυνους των σοβαρών και οξυμένων προβλημάτων που υπάρχουν και στο ίδρυμα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Τμήμα Λογιστικής κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των νεοεισαχθέντων σπουδαστών για τα προβλήματα των σπουδαστών για τα οποία η ΚΝΕ αναδεικνύει τις σοβαρές ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και των εκπροσώπων τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Οι της ΠΑΣΠ, σαφώς ενοχλημένοι από το κάλεσμα της ΚΝΕ και της παράταξης που στηρίζει στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ για αντίσταση σε αυτήν την πολιτική και τους εκπροσώπους της, «αντέδρασαν» μαζικά. Δε δίστασαν μπροστά στους σπουδαστές να τραβήξουν αρχικά έξω και κατόπιν να κυκλώσουν τα δυο μέλη της ΚΝΕ, δηλώνοντάς τους ότι είναι ...«ανεπιθύμητοι»! Απειλώντας ότι «εδώ είναι το πράσινο κάστρο και δε θα μπαίνει μέσα το ΚΚΕ και η ΚΝΕ».

Σε ανακοίνωσή του το ΝΣ Πρέβεζας της ΚΝΕ καταδικάζει τις τραμπούκικες αυτές ενέργειες και την προσπάθεια φίμωσης της ΚΝΕ. «Φάνηκε, σημειώνεται, και με αυτόν τον τρόπο ποιοι έχουν ευθύνες για την κατάσταση του ΤΕΙ Πρέβεζας και συνολικότερα της Ανώτατης και Ανώτερης Εκπαίδευσης, η ΠΑΣΠ με το συνεταιράκι της τη ΔΑΠ, που είναι γνήσιοι εκφραστές της πολιτικής ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΕΕ στα ΑΕΙ - ΤΕΙ.

Μπροστά στο φόβο να βγάλουν συμπεράσματα οι σπουδαστές και να αγωνιστούν, οι της ΠΑΣΠ διάλεξαν το δρόμο του τραμπουκισμού και της φίμωσης», τονίζεται και υπογραμμίζεται ότι «οι δυνάμεις της ΚΝΕ θα συνεχίσουν, όπως 40 χρόνια τώρα, την πολιτική παρέμβασης και ενημέρωσης σε κάθε χώρο που ζει, σπουδάζει ή εργάζεται η νεολαία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ