Σάββατο 4 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Αλλαγές δρομολογίων του ΟΑΣΑ

Αλλαγές στα δρομολόγια λεωφορειακών γραμμών που διέρχονται από την περιοχή του Περιστερίου, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας (ΟΑΣΑ). Οι αλλαγές, που θα ισχύσουν από σήμερα Σάββατο, αφορούν:

Τη λεωφορειακή γραμμή 821 «Αγ. Αναστασία - Στ. Αγ. Αντώνιος», η οποία θα λειτουργεί ως τοπική γραμμή μόνο μέχρι το Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος».

Η γραμμή Α14 μετονομάζεται σε 822 «Νέα Ζωή - Στ. Αγ. Αντώνιος» και θα λειτουργεί ως τοπική γραμμή μέχρι το Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος».

Οι γραμμές 730 και 840 συνενώνονται και δημιουργείται η νέα γραμμή 730 «Λόφος Αξιωματικών / Στ. Αγ. Αντώνιος - Ζωοδόχος Πηγή» η οποία θα διέρχεται ως τοπική γραμμή από το Σταθμό του Μετρό «Αγ. Αντώνιος» και δε θα ακολουθεί πλέον τη διαδρομή από τον Αγ. Αντώνιο έως την Αθήνα.

Η γραμμή τρόλεϊ 12 «Ζάππειο - Περιστέρι (Αγ. Ιερόθεος) θα λειτουργεί στην υφιστάμενη διαδρομή με πύκνωση των δρομολογίων.

Οι λεωφορειακές γραμμές Α13 «Ομόνοια - Κηπούπολη», Β13 «Ομόνοια - Ανθούπολη - Χρυσούπολη», 700 «Πετρούπολη - Στ. Αγ. Αντώνιος (κυκλική)» και 731 «Ανθούπολη - Στ. Αγ. Αντώνιος» θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν χωρίς τροποποιήσεις.

Η αφετηρία της γραμμής 750 μεταφέρεται από τον Αγιο Αντώνιο στο Αττικό Νοσοκομείο και μετονομάζεται πλέον σε 750 Αττικό Νοσοκομείο - Στ. Μετρό Αιγάλεω - Νίκαια.

Αλλάζει η αφετηρία της λεωφορειακής γραμμής 171 «Στ. Δάφνης - Βάρκιζα μέσω Λ. Βουλιαγμένης» και μεταφέρεται από το Σταθμό του Μετρό «Δάφνη» στο Σταθμό του Μετρό «Αγ. Δημήτριος» με νέα ονομασία: 171 «Στ. Αγ. Δημήτριος - Βάρκιζα μέσω Λ. Βουλιαγμένης».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ