Τρίτη 7 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 9 π.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γ. Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στον ΟΣΕ, στην υπηρεσία της οδού Κρατίνου και Αθηνάς.

-- Στις 9.30 π.μ. στο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ (Γκύζη) θα περιοδεύσει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Εύα Μελά, βουλευτή.

-- Στις 7.30 μ.μ., στο Γοργογύρι Τρικάλων (καφενείο Ράρα), για τον «Καποδίστρια 2», θα μιλήσει ο Κ. Τάσιος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση - συζήτηση για «Το χτες, το σήμερα και το αύριο του λαϊκού κινήματος», διοργανώνει στις 7 μ.μ., στο θεατράκι της 34ου Συντάγματος και Ευαγγελιστρίας, η ΚΟ 2ου Διαμερίσματος Πειραιά του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Κώστας Τζατζάνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΠ και νομαρχιακός σύμβουλος Πειραιά.

Αύριο, Τετάρτη

-- Η Αχτίδα Ενέργειας της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τη δράση του Κόμματος στον κλάδο της ενέργειας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου.

-- Στις 7.30 μ.μ., στη συνοικία Μπάρα Τρικάλων (καφενείο «Χαβάη»), για τον «Καποδίστρια 2», θα μιλήσει ο Γ. Καΐκης, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ