Κυριακή 12 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα Κυριακή

-- Περιοδεία στο Δήμο Τυμφαίων Τρικάλων θα πραγματοποιήσει, αντιπροσωπεία της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Αχιλ. Κανταρτζή, μέλος της ΚΕ και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος. Στις 10.30 π.μ., θα επισκεφτεί το χωριό Γερακάρι, στις 11.15 τον Κονισκό και στις 12.15 το Φλαμπουρέσι, όπου και θα μιλήσει ο Αχιλ. Κανταρτζής, στο καφενείο «Παν. Παναγιώτου».

Αύριο Δευτέρα

-- Η ΚΟ Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 90χρονων του ΚΚΕ με θέμα: «13 Οκτώβρη 1944. Ο ΕΛΑΣ σώζει τον Πειραιά. Η μάχη της Ηλεκτρικής». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι (δίπλα στο δημαρχείο Κερατσινίου). Θα μιλήσει ο Νίκος Μαυροκέφαλος, γραμματέας της ΑΕ Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφιέρωμα στο αντιστασιακό τραγούδι με τον Στέφανο Ψαραδάκο.

-- Στις 6.30 π.μ. ο Αχιλ. Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το αμαξοστάσιο του Δήμου Τρικκαίων.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία σε σχολεία της Ανάληψης Βύρωνα θα πραγματοποιήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο 1ο Ενιαίο Λύκειο Ν. Σμύρνης θα πραγματοποιήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Λίλα Καφαντάρη.

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο 1ο ΕΠΑΛ Αιγάλεω θα πραγματοποιήσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης.

Την Τρίτη 14/10

-- Στις 9 π.μ. περιοδεία στο 1ο ΕΠΑΛ Ηλιούπολης θα πραγματοποιήσει η βουλευτής του ΚΚΕ Εύα Μελά.

Την Τετάρτη 15/10

-- Οι ΚΟΒ Παιδείας της Εργατοϋπαλληλικής Αχτίδας του Πειραιά του ΚΚΕ διοργανώνουν στις 19.30, στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ στον Πειραιά, εκδήλωση προς τιμήν των 90χρονων του ΚΚΕ και τους αγώνες του για την Παιδεία, καθώς και παρουσίαση του έργου του Δημήτρη Γληνού. Θα μιλήσουν ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ το έργο του Δ. Γληνού θα παρουσιάσει ο Γιώργος Ηρακλέους.

-- Η ΚΟ Ανω Λιοσίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του Κόμματος για το 18ο Συνέδριο, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο Ανω Λιοσίων, με ομιλητή τον βουλευτή του Κόμματος Γ. Γκιόκα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ