Κυριακή 26 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
«Στον ουρανό σαν άστρο θα χαθώ»

Νίκος Γκάτσος - Μάνος Χατζιδάκις
Νίκος Γκάτσος - Μάνος Χατζιδάκις
«Στον ουρανό σαν άστρο θα χαθώ», τιτλοφορείται το αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο που θα παρουσιάσει ο Γιάννης Μπέζος στο θέατρο «Βικτώρια», από τις 31 Οκτώβρη έως και τις 9 Νοέμβρη, καθημερινά στις 9.30μ.μ.

«Χάρτινο το φεγγαράκι», «Το Δίχτυ», «Βρέχει ο Θεός», «Με τ' αστεράκι της αυγής», «Σε πότισα ροδόσταμο», «Γεια σου χαρά σου Βενετιά», «Αύριο πάλι», «Με τι καρδιά» είναι μόνο μερικοί τίτλοι από τα εκατοντάδες τραγούδια του Νίκου Γκάτσου που έχουμε σιγοτραγουδήσει και που μας έχουν συνοδεύσει στη διάρκεια της ζωής μας. Ο Γιάννης Μπέζος επιλέγει από αυτά τα είκοσι δύο και τα εντάσσει στο πλαίσιο μιας βραδιάς για πιάνο και δύο φωνές γεμάτης από την ποίηση του κορυφαίου στιχουργού της ελληνικής έντεχνης μουσικής. Τα τραγούδια θα συνοδεύονται από μικρό οπτικο - ακουστικό υλικό.

Δέκα βραδιές με όχημα τον ποιητικό λόγο του Νίκου Γκάτσου, έτσι όπως μελοποιήθηκε από τον Μάνο Χατζιδάκι, τον Μίκη Θεοδωράκη, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Δήμο Μούτση επιθυμεί να προσφέρει στο κοινό ο Γιάννης Μπέζος. Τραγουδούν: Γιάννης Μπέζος, Ελένη Κοκκίδου. Στο πιάνο ο Αντρέας Ζαφειρόπουλος.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ