Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Κλιμακώνουν σε όλη τη χώρα

Με κλιμακούμενους ρυθμούς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των συνταξιούχων σε όλη τη χώρα, μετά την προχτεσινή πετυχημένη πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Αθήνα. Μήνυμα καταδίκης και αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική που εντείνει τη φτώχεια και την ανέχεια της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνταξιούχων έστειλαν οι απόμαχοι της δουλειάς στη χτεσινή περιφερειακή συγκέντρωση των συνταξιουχικών οργανώσεων της Δυτικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε στην Αρτα. Οι συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στο Εργατικό Κέντρο και πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους, με κατάληξη τη Νομαρχία. Ανανέωσαν το αγωνιστικό ραντεβού στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ στις 27 Νοέμβρη και στην πανελλαδική απεργία στις 10 Δεκέμβρη.

Με κεντρικό σύνθημα «δεν είμαστε για τον Καιάδα», διαδήλωσαν χτες το πρωί στις Σέρρες και οι συνταξιούχοι από τους νομούς της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Μετά τη συγκέντρωση σε κεντρικό κινηματογράφο, ακολούθησε μεγάλη πορεία προς τη Νομαρχία. Σήμερα βγαίνουν στο δρόμο οι συνταξιούχοι της Θεσσαλίας, οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στις 11 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Στις 11.30 το πρωί οι συνταξιουχικές οργανώσεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας καλούν σε συγκέντρωση στη Βέροια, στο Εργατικό Κέντρο.

Σε Παγκρήτια κινητοποίηση προχωρούν στις 28 Νοέμβρη, στο Ηράκλειο, τα Σωματεία Συνταξιούχων όλων των Ταμείων της Κρήτης, όπως αποφάσισαν σε χτεσινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή όλων των διοικήσεων των σωματείων, στο Ρέθυμνο. Στη σύσκεψη παραβρέθηκε και μίλησε και ο Μανώλης Ραλλάκης, γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ