Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Βγήκε το... καρέ

Με τα δύο από τα τέσσερα χτεσινά παιχνίδια να κρίνονται μετά από συναρπαστική εξέλιξη ολοκληρώθηκε η προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Από αυτά προέκυψαν τα ζευγάρια των ημιτελικών τα οποία είναι: Ολυμπιακός - Πανιώνιος και Μαρούσι - Παναθηναϊκός, όπου στις 24 Γενάρη 2009 θα κριθούν τα δυο εισιτήρια για τον τελικό. Από τους χτεσινούς αγώνες ξεχωρίζει σίγουρα η αναμέτρηση του Αρη με τον Πανιώνιο όπου χρειάστηκαν δυο παρατάσεις πριν οι «κυανέρυθροι» επικρατήσουν με 99-94 και πάρουν την πρόκριση. Ο κανονικός αγώνας έληξε 69-69 και αφού προηγουμένως οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν τη σε βάρος τους διαφορά των -16 πόντων που προηγούνταν ο Πανιώνιος ο οποίος μέχρι το 35' ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα. Ισόπαλες βρήκε τις δυο ομάδες και η πρώτη παράταση 81-81.

Στο κλειστό του Αγ. Θωμά το Μαρούσι νίκησε την Ολύμπια Λάρισας με 70-69 και αφού προηγουμένως είχε απολέσει διαφορά 10 πόντων. Οι Λαρισαίοι κάνοντας την ανατροπή προηγήθηκαν 68-69 35`` πριν το φινάλε ενώ στα τελευταία δευτερόλεπτα έχασαν τέσσερις φορές την ευκαιρία να ξαναπροηγηθούν.

Τεστ δυνάμεων ενόψει της επερχόμενης κόντρας τους για το πρωτάθλημα έκαναν ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός που επικράτησαν της ΑΕΚ εύκολα με 81-66 και του Πανελληνίου πιο δύσκολα με 90-81 αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ