Πέμπτη 20 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 1-1
Δείγμα θετικό

Θετικό είναι το πρόσημο, από το χtεσινό φιλικό της Eθνικής απέναντι στην Ιταλία. Και αυτό όχι τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά γιατί ο Ρεχάγκελ είδε τα περισσότερα από αυτά που ήθελε. Οι «γαλανόλευκοι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 (50' Γκέγκας - 54' Τόνι) με τους παγκόσμιους πρωταθλητές, δείχνοντας ότι ξεπέρασαν τον κακό εαυτό που έδειξαν στον αγώνα με την Ελβετία. Μείωσαν σημαντικά τα λάθη, είχαν διάθεση, κίνηση και - κατά διαστήματα - απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο.

Καλά πήγαν οι περισσότεροι παίχτες αλλά ιδιαίτερη μνεία αξίζει ο Eλληνας τερματοφύλακας. Το ντεμπούτο του Τζόρβα ήταν άκρως πετυχημένο και ελπιδοφόρο. Εδειξε ότι μπορεί να προσφέρει πολλά. Ο νεαρός τερματοφύλακας, αμέσως μετά τη λήξη, χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό» και «όμορφο» ότι η πρεμιέρα του έγινε απέναντι σε μια ομάδα μεγάλου βεληνεκούς και πρόσθεσε: «Αυτά είναι παιχνίδια εμπειριών, που δε στοιχίζουν βαθμούς. Mας επιτρέπουν να βγάλουμε συμπεράσματα στον αγωνιστικό χώρο - με σημαντικό αντίπαλο - ενόψει της συνέχειας στα προκριματικά».

  • Ισόπαλη 1-1 (33' Δημούτσος - 69' Γκάσι) αναδείχτηκε και η Εθνική Ελπίδων με την αντίστοιχη της Ελβετίας. Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας δήλωσε ικανοποιημένος και απέδωσε την πτώση της απόδοσης (στο β' ημίχρονο) στις πολλές αλλαγές.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ