Τετάρτη 10 Δεκέμβρη 2008 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα λάβει, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Μαγνησίας και να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν σκοπεύει να σταματήσει κάθε απόπειρα για παραπέρα περιορισμό των σιδηροδρομικών δρομολογίων από και προς τη Μαγνησία και να ικανοποιηθούν τα χρόνια και δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και των Φορέων του Νομού.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό ποια μέτρα θα πάρει, ώστε να αρθούν οι αδικίες σε βάρος του πολιτικού προσωπικού του υπουργείου Εσωτερικών και οι υπάλληλοι αυτοί να εξισωθούν θεσμικά, οικονομικά και εργασιακά, με τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Λίλα Καφαντάρη και Εύα Μελά επανέρχονται στη με αρ. 351/30-10-2008 Αίτηση Κατάθεση Εγγράφων τους και καλούν τον αρμόδιο υπουργό να καταθέσει μέσα στις προθεσμίες που ορίζει ο Κανονισμός της Βουλής, αντίγραφο όλου του φακέλου της ανακριτικής δικογραφίας με αρ. ΓΟ6/5248 της εισαγγελίας πλημμελειοδικών Αθηνών (καταθέσεις, πορίσματα, σχετικά έγγραφα κλπ.), που από 7-10-2008 ετέθη στο αρχείο.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, γιατί δεν πήρε ακόμη απάντηση από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) ο κ. Αγτζίδης στην αίτησή του για αναγνώριση του διδακτορικού του διπλώματος και τι μέτρα προτίθεται να πάρει, ώστε να λυθεί άμεσα το παραπάνω πρόβλημα.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Εύα Μελά, Κώστας Καζάκος, Λιάνα Κανέλλη και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να καλύψει συνολικά τη δαπάνη συμμετοχής (266.000,00 ευρώ) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκδοτών Βιβλιοπωλείων στη Διεθνή Εκθεση Βιβλίου της Φρανκφούρτης, όπως άλλωστε κάθε χρόνο αυτό γίνεται και πότε.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Βέρα Νικολαΐδου και Σπύρος Χαλβατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την άμεση μετεγκατάσταση του Δικαστικού Μεγάρου Πειραιά, πάγιο αίτημα των δικαστικών υπαλλήλων και δικαστών του μεγάρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ