Σάββατο 14 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΣΚΑΛΑ ΠΟΛΥΧΝΙΤΟΥ ΛΕΣΒΟΥ
Υπολειτουργεί το Τελωνείο

Ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή

Την άμεση τοποθέτηση και δεύτερου υπαλλήλου στο Τελωνείο της Σκάλας Πολυχνίτου Λέσβου, προκειμένου να παραμένει ανοιχτό όλες τις μέρες της βδομάδας και να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα οι συναλλασσόμενοι, ζητά από την κυβέρνηση το ΚΚΕ, με Ερώτηση που κατατέθηκε στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στην Ερώτηση που κατέθεσαν προς τον υπουργό Οικονομικών οι βουλευτές του Κόμματος Σταύρος Σκοπελίτης και Νίκος Γκατζής, επισημαίνουν: «Στη Σκάλα Πολυχνίτου Λέσβου λειτουργεί από το 1912 Τελωνείο, που στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο και εξυπηρετεί τα αλιευτικά σκάφη και τους αλιείς της ευρύτερης περιοχής (Νυφίδα - Σκαμνιούδι - Αγιος Παύλος), τα οποία ανήκουν στη δικαιοδοσία του Τελωνείου.

Ομως, εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα, ο τελωνειακός υπάλληλος μετατέθηκε στο Τελωνείο Σκάλας Καλλονής και έρχεται μόνο ορισμένες μέρες για να εξυπηρετήσει τους αλιείς και άλλους επαγγελματίες που συναλλάσσονται με το Τελωνείο. Ετσι, τις περισσότερες μέρες, το Τελωνείο παραμένει κλειστό, λόγω της έλλειψης δεύτερου τελωνειακού υπαλλήλου, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι αλιείς και οι λοιποί επαγγελματίες της περιοχής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ