Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
«Υπάρχουν στόχοι»

Μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου - για πρώτη φορά και όχι 4η ή 5η όπως ισχυρίστηκε ο Μπάγεβιτς - οι γενικότητες («για το καλύτερο, όσο ψηλότερα» κλπ.)συγκεκριμενοποιήθηκαν. Στόχος είναι η (μέσω των πλέι οφ) 2η θέση. Στη χτεσινή συνέντευξη Τύπου, ο Σερβοέλληνας (απαντώντας σε σχετική ερώτηση) παραδέχτηκε:

«Δεν πάμε για πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να είμαστε στα "play off", να είμαστε δεύτεροι. Η βαθμολογία που έχουμε αυτή τη στιγμή δε μας δίνει πολλές ελπίδες. Δε θα παραιτηθούμε, ούτε θα τα αφήσουμε έτσι. Εχουμε ακόμη ένα γύρο» είπε, προσθέτοντας βέβαια ότι στόχος είναι και το κύπελλο.

Εκτίμησε ότι «οι παίκτες μου έχουν ανέβει και από παιχνίδι σε παιχνίδι είναι καλύτεροι. Πιο σημαντικό είναι ότι καταλαβαίνουν και αλλάζουν κάποια πράγματα. Δε θέλω να πω ακριβώς ποια είναι. Μας πειράζει να μην είμαστε αυτοί που μπορούμε». Απέφυγε να απαντήσει σ' ερωτήσεις σχετικά με τις μεταγραφές, επισημαίνοντας όμως ότι «δεν έχω έρθει στην ΑΕΚ για να αλλάξω δέκα παίκτες, ούτε έχω υποσχεθεί και δε θέλω να υποτιμήσω κανέναν».

Η συνεχόμενες ερωτήσεις για τα μεταγραφικά τον εκνεύρισε και το έδειξε ψέγοντας τους δημοσιογράφους («εμείς έχουμε ένα παιχνίδι, θα μιλάμε τώρα για μεταγραφές; Δεν το βλέπω σοβαρό»). Και όταν όμως ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη (εκτίμηση για το πού μπορεί να κριθεί), έδειξε ακατανόητο εκνευρισμό:

«Αυτά που περιμένω εγώ, τα περιμένω εγώ δεν τα περιμένετε εσείς. Αν θέλετε να είστε προπονητής αυτό είναι δική σας άποψη να κάνετε κριτική και ό,τι θέλετε (!). Τίποτα, εγώ δεν είμαι αυτός που θα πω πού θα κριθεί το παιχνίδι. Αυτό το ξέρουν οι παίκτες και εμείς όλοι μαζί στην ομάδα. Μετά το παιχνίδι θα με ρωτήσετε πού το περιμένατε και τι νομίζατε. Εκεί θα σας απαντήσω, αλλά πριν από το παιχνίδι όχι».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ