Παρασκευή 19 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΧΕΡΤΑ 4-0
Ανετη πρόκριση

Οταν αποφάσισε, στο δεύτερο ημίχρονο, να παίξει μπάλα ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στου 32 του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ κόντρα στη Χέρτα που στο πρώτο μέρος δυσκόλεψε και στρίμωξε τους Πειραιώτες.

Ομως, το δεύτερο ημίχρονο ήταν υπόθεση... λιμανιού. Ο Ολυμπιακός από την αρχή πήρε το πάνω... πόδι και παρότι και η ισοπαλία τον ευνοούσε φιλοδώρησε με ένα ξέσπασμα με τέσσερα γκολ τους Βερολινέζους. Ο χορός των γκολ ξεκίνησε στο 54' όταν από φάουλ του Τζόρτζεβιτς ο Ντουντού με κεφαλιά έδιωξε το άγχος. Η μηχανή είχε πάρει μπροστά και στο 68' ο Φον Μπέργκεν τράβηξε το Ντουντού και ο Γκαλέτι στο πέναλτι έγραψε το 2-0. Στο φινάλε το κέφι των παικτών των ερυθρολεύκων δεν έσβησε. Στο 88' ο Τοροσίδης με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ, ενώ δύο λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ο Ντιόγκο διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Η σημερινή κλήρωση στην Ελβετία θα φέρει το νέο αντίπαλο στην επόμενη φάση του θεσμού.

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Τοροσίδης, Ντομί, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Τζόρτζεβιτς (59' Λέτο), Γκαλέτι (75' Πάντος), Μπελούτσι (85' Κοβάσεβιτς)' Πάντος), Ντιόγκο.

Χέρτα: Ντρόμπνι, Φον Μπέργκεν (69' Ντομοτσίνσκι), Φρίντριχ, Κακά, Στάιν, Νταρντάι, Λούστενμπεργκερ, Νίκου, Σισέρο, Ράφαελ, Πάντελιτς (75' Τέρνιτιτς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ