Παρασκευή 9 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Καμία πίστωση χρόνου στην κυβέρνηση

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το Παλαιστινιακό, η Αλέκα Παπαρήγα σημείωσε για τον ανασχηματισμό:

«Τον ανασχηματισμό τον κάνει κάθε φορά το κυβερνητικό κόμμα, όταν θέλει να δημιουργήσει στο λαό την εντύπωση ότι κάτι πάει να αλλάξει στην πολιτική του. Και κατά τη γνώμη μας, ο κ. Καραμανλής θέλει να κερδίσει χρόνο - δεν ξέρω πότε θα κάνει τις εκλογές - αλλά θέλει να κερδίσει χρόνο, θέλει ενδεχομένως πίστωση χρόνου μέχρι να δοκιμάσει ο λαός τη νέα κυβέρνηση.

Αρα πίστωση χρόνου ούτε μισό δευτερόλεπτο. Ολοι στη μάχη κατά της πολιτικής της κυβέρνησης και γενικότερα όλων αυτών των μέτρων που έρχονται και παίρνονται στις Βρυξέλλες με τη συνέργεια όλων των κυβερνήσεων.

Εμείς δεν αισθανόμαστε ότι νικήσαμε, επειδή έφυγε ο κ. Στυλιανίδης και πήγε σε ένα άλλο υπουργείο, ή επειδή έφυγε ο κ. Φώλιας, ή επειδή έφυγε ο κ. Αλογοσκούφης κλπ. Εδώ πρέπει να το πούμε καθαρά. Είναι ελιγμός που κάνει η κυβέρνηση. Αλίμονο, αν στόχος μας ήταν να αλλάξει ένας υπουργός και να πάει ένας άλλος. Δε θα έχουμε καμία αλλαγή στην κυβερνητική πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ