Παρασκευή 9 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΖΑΓΟΡΑ
Να αποκατασταθούν οι ζημιές στις στέγες των σχολείων

ΕΡΩΤΗΣΗ προς τον υπουργό Εσωτερικών, με θέμα την αποκατάσταση των ζημιών στις στέγες των Σχολείων, Γυμνασίου και Λυκείου Ζαγοράς, κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος. Στην Ερώτησή τους, πιο συγκεκριμένα, οι κομμουνιστές βουλευτές αναφέρουν:

«Πολλές ζημιές άφησαν πίσω τους οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν τις προηγούμενες μέρες στην περιοχή της Ζαγοράς. Το πρόβλημα για αρκετές υποδομές είναι ιδιαίτερα οξυμένο, καθώς είχαν ήδη υποστεί ζημιές από την προηγούμενη ανεμοθύελλα που πρόσφατα είχε πλήξει την περιοχή. Η στέγη του κτιρίου του Γυμνασίου και Λυκείου της Ζαγοράς έχει καταστραφεί και άμεσα θα πρέπει να αποκατασταθεί, καθώς θα προκύψουν σοβαρά προβλήματα όσο ο καιρός επιδεινώνεται και γίνεται πιο έντονο το κρύο.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. υπουργός, για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα για έκτακτη οικονομική ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές που είχε προκαλέσει η προηγούμενη ανεμοθύελλα και τι μέτρα θα ληφθούν δεδομένης της νέας κατάστασης για την κάλυψη των δαπανών αποκατάστασης των ζημιών;».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ