Κυριακή 11 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ
Αδιαφορεί η κυβέρνηση για τα προβλήματα

Την «αδιαφορία ή αδυναμία των ιθυνόντων να αντιμετωπίσουν ουσιαστικά τα προβλήματα του πυροσβεστικού οργανισμού», καταγγέλλουν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό οι αξιωματικοί του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην επιστολή τονίζεται πως το 2007, η πολιτική και φυσική ηγεσία είχε προχωρήσει στην αλλαγή του χρόνου υλοποίησης των κρίσεων και προαγωγών των αξιωματικών, από το μήνα Μάρτη στο Νοέμβρη, χωρίς να υπάρχει κανένας διάλογος με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Και ενώ όλοι περίμεναν τις νέες κρίσεις τον περασμένο Νοέμβρη, αιφνιδιαστικά οι κρίσεις μετατέθηκαν για αυτό το μήνα. Ετσι, επισημαίνεται πως η πολιτική τόσο της φυσικής όσο και της πολιτικής ηγεσίας δείχνει την αδιαφορία ή την αδυναμία να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Σώματος, «προβλήματα που ούτε καν αγγίχτηκαν εδώ και ενάμιση χρόνο και που επιδεινώθηκαν μέσα από τον αχανή οργανισμό του υπερυπουργείου των Εσωτερικών».

Τέλος, υπογραμμίζουν πως οι εργαζόμενοι μέσα από τη σκληρή και επικίνδυνη υπερεργασία τους κατέκτησαν την πρώτη θέση στην εμπιστοσύνη των πολιτών, «δε φαίνεται όμως να έχουν την ίδια θέση και στις επιλογές της σημερινής ηγεσίας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ