Παρασκευή 16 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Στο πόδι για την πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση

Τη διοργανώνει η ΚΝΕ την Κυριακή, 18/1, στις 12 το μεσημέρι, στον Αστακό

Από την πρόσφατη κινητοποίηση των κομμουνιστών στο Πλατυγιάλι Αιτωλοακαρνανίας
Από την πρόσφατη κινητοποίηση των κομμουνιστών στο Πλατυγιάλι Αιτωλοακαρνανίας
Με εντατικούς ρυθμούς, με περιοδείες και εξορμήσεις στους χώρους όπου ζει, εργάζεται και σπουδάζει η νεολαία, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πανελλαδική αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΝΕ την Κυριακή 18/1 και ώρα 12 το μεσημέρι στο λιμάνι του Αστακού.

Η προχτεσινή πετυχημένη μαζική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο λιμάνι του Αστακού, όπου παραβρέθηκε και μίλησε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, δίνει ώθηση για την κλιμάκωση της αντιιμπεριαλιστικής πάλης, για να μη γίνει η Ελλάδα πέρασμα για πολεμικό εξοπλισμό. Η αναβολή της φορτοεκφόρτωσης του πολεμικού υλικού για το Ισραήλ κάτω από τη λαϊκή κατακραυγή και τη μαζική λαϊκή κινητοποίηση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό δείχνει ότι μπορούν να μπουν εμπόδια στη χρησιμοποίηση της χώρας για τη στήριξη της δολοφονικής ισραηλινής επιδρομής. Σε αυτήν την κατεύθυνση και χωρίς ίχνος εφησυχασμού και επανάπαυσης τα στελέχη και μέλη της ΚΝΕ απευθύνουν αγωνιστικό κάλεσμα μαζικής συμμετοχής, για να ματαιωθούν τα σχέδια και οι επιθυμίες χρησιμοποίησης στρατηγικών σημείων της χώρας από τους ιμπεριαλιστές. Για να δηλωθεί ακόμη μια φορά, ακόμη πιο μαζικά, πως οι μακελάρηδες των λαών είναι ανεπιθύμητοι και ότι δε θα τους παραδοθεί ούτε σπιθαμής γης.

Το ΚΣ της ΚΝΕ, με δελτίο του Γραφείου Τύπου και με τίτλο «Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» καλεί όλη την ελληνική νεολαία στο πανελλαδικό συλλαλητήριο που διοργανώνει η ΚΝΕ στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας την Κυριακή 18/1 και ώρα 12 μ. και στο συμβολικό αποκλεισμό του λιμανιού. Σημειώνει πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει βαριές ευθύνες. Από το λιμάνι του Αστακού φεύγουν τα εφόδια των ιμπεριαλιστών που πλημμυρίζουν στο αίμα τη Λωρίδα της Γάζας. Τα ψέματα που λέει δεν πείθουν κανέναν. Το αμερικανικό Πεντάγωνο την εκθέτει. Και καταλήγει «ΝΑΤΟ - ΗΠΑ - ΕΕ - Ισραήλ δολοφονούν! Η αλληλεγγύη των λαών να βάλει τέρμα στη σφαγή! Νίκη στον παλαιστινιακό λαό!»


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ