Τετάρτη 28 Γενάρη 2009 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς αν θα παρέμβουν για την άμεση καταβολή των αποζημιώσεων στους απολυμένους εργαζόμενους της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Θεσσαλονίκης (ΕΑΣΘ) «Ομοσπονδία» από την Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος (ΑΤΕ).

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να λάβουν για την άμεση λειτουργία του νέου Τμήματος Περιστατικών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στο Νομό Θεσσαλονίκης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να λάβουν έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί στο Δήμο Σιθωνίας του Νομού Χαλκιδικής, εντός περιοχής NATURA, ΧΥΤΑ, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία της για το περιβάλλον, την υγεία και την ανάπτυξη της περιοχής.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Αχιλλέας Κανταρτζής και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα παρέμβει ώστε να ανασταλεί η απόφαση του ΟΤΕ για την κατάργηση των 120 υποκαταστημάτων. Εάν όχι, ερωτάται εάν θα διατηρηθούν τα υποκαταστήματα στην Ελασσόνα και τα Φάρσαλα του Νομού Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ