Πέμπτη 19 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ
Θα πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας

O Σύλλογος Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ καταδικάζει, με ανακοίνωσή του, τις ενέργειες των υπευθύνων του ΟΕΕΚ, οι οποίοι «παίζοντας πολύ καλά το ρόλο τους, εμπαίζουν τους χιλιάδες σπουδαστές που βλέπουν τη φοίτησή τους στα δημόσια ΙΕΚ, να αντιμετωπίζεται με αδιαφορία, ψεύτικες υποσχέσεις, προχειρότητα και καμία δέσμευση στα προβλήματά τους».

Οι σπουδαστές, επισημαίνει ο Σύλλογος, αναγκάζονται πολλές φορές να επιλέξουν είτε την εξάντληση, είτε ακόμα και την παραίτησή τους από τις σπουδές εξαιτίας της συγχώνευσης τμημάτων και την αναγκαστική μετακίνησή τους σε οποιοδήποτε ΙΕΚ της Αττικής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ΙΕΚ Κηφισιάς, όπου το Γ' εξάμηνο συντηρητών έργων τέχνης μετακινείται υποχρεωτικά στην Ηλιούπολη.

«Θεωρούμε επίσης απαράδεκτη τη στάση του ΟΕΕΚ για την καθυστέρηση και τη μη έγκαιρη ενημέρωση των σπουδαστών για τις εξετάσεις πιστοποίησης», υπογραμμίζει ο Σύλλογος και καλεί όλους τους σπουδαστές να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση των σπουδών τους. Να ενταχθούν στο Σύλλογο και να διεκδικήσουν μαζί, δημόσια και δωρεάν επαγγελματική εκπαίδευση που θα εξασφαλίζει εργασία με δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ