Τετάρτη 11 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΟ: Σύσκεψη για τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό (γενικά αλλά και ειδικότερα για το επικουρικό ταμείο του κλάδου, το ΤΕΑΥΦΕ), διοργανώνει σήμερα, στις 5 μ.μ., η ΟΕΦΣΕΕ, στα γραφεία της (Χαλκοκονδύλη 56, 1ος όροφος). Τη σύσκεψη θα ακολουθήσει κινητοποίηση στο υπουργείο Απασχόλησης.

ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ: Σε γενική συνέλευση με κύριο θέμα τις απολύσεις, προχωρά το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Νομού Αττικής, καλώντας τους εργαζόμενους του κλάδου να συμμετέχουν μαζικά. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει αύριο, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Σωματείου (πλατεία Μητροπόλεως 10).

ΠΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ: Στη σύσκεψη που οργανώνουν αύριο, στις 6 το απόγευμα, καλούν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο Δημόσιο, για την καλύτερη προετοιμασία της απεργίας των εργαζομένων στο Δημόσιο στις 25 Φλεβάρη. Η σύσκεψη θα γίνει στην αίθουσα Λογιστών, (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΥΓΕΙΑ: Με αποκλεισμό του Νοσοκομείου «Γιώργος Γεννηματάς» και παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του νοσοκομείου σχετικά με το πρόγραμμα εφημεριών συνέχισαν χτες τις κινητοποιήσεις τους οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης, ενόψει της πανελλαδικής απεργία τους. Παρόμοιες κινητοποιήσεις γίνονται αύριο Πέμπτη στο Νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» και την Παρασκευή στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Τη Δευτέρα με γενική τους συνέλευση οι νοσοκομειακοί γιατροί της Θεσσαλονίκης θα αποφασίσουν για την πορεία του αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ