Τετάρτη 11 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ δικαίωσε ασφαλιστική εταιρεία που αρνήθηκε να αποζημιώσει βιοτεχνία ενδυμάτων από κλοπή, παρόλο που ο βιοτέχνης έχει ασφαλιστεί στην εν λόγω εταιρεία. Ειδικότερα, το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου, με το σκεπτικό ότι υπήρξε «βαριά αμέλεια» εκ μέρους του βιοτέχνη, γιατί δε συμμορφώθηκε προς τις υποδείξεις της ασφαλιστικής εταιρείας για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων, συντάχθηκε πλήρως με την ασφαλιστική εταιρεία. Στο συμβόλαιο μεταξύ βιοτέχνη και ασφαλιστικής εταιρείας, αναφερόταν ότι η ασφαλιστική κάλυψη ισχύει μόνο αν ο ασφαλισμένος είχε σύστημα συναγερμού, μόνιμο έμμισθο φύλακα, κλειδαριές ασφαλείας και σιδηρά κιγκλιδώματα.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ για ασέλγεια και πορνογραφία κατ' εξακολούθηση άσκησε χτες ο εισαγγελέας στον 42χρονο από το Μενίδι, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε στην 7χρονη φίλη της κόρης του. Σύμφωνα με το κοριτσάκι, ο 42χρονος, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών, ασελγούσε σε βάρος του εδώ και ένα χρόνο, το φωτογράφιζε και το βιντεοσκοπούσε. Κατά τη διάρκεια ελέγχου στο σπίτι του βρέθηκαν σκληροί δίσκοι με πορνογραφικό υλικό, καθώς και φωτογραφίες γυμνών παιδιών στο κινητό του.

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ: Αστυφύλακας πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού με πολίτες, στις 2.10 χτες τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, 21χρονος αστυφύλακας που υπηρετεί στις πεζές περιπολίες, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, κινούνταν με το αυτοκίνητό του στη λεωφ. Κηφισίας. Σε φανάρια στους Αμπελόκηπους, ένα άλλο ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, πέρασε δίπλα του με αποτέλεσμα να του σπάσει τον καθρέφτη. Ο αστυνομικός ζήτησε το λόγο από τους επιβάτες του άλλου οχήματος, οι οποίοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, γι' αυτό πυροβόλησε μία φορά στον αέρα με το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο είχε μαζί του αν και ήταν εκτός υπηρεσίας. Ο αστυφύλακας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για άσκοπο πυροβολισμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ