Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
Επιλογές
Μελωδικές συναντήσεις

Οι «Μάτζικ ντε Σπελ»
Οι «Μάτζικ ντε Σπελ»
Βασισμένο στα πιο όμορφα λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια είναι το πρόγραμμα, που έχουν ετοιμάσει και θα παρουσιάζουν η Νάντια Καραγιάννη, ο Γιώργος Ξηντάρης και ο «Οπισθοδρομικός» Θοδωρής Παπαδόπουλος, από σήμερα στο «Σταθμό» (Μαυρομματαίων 22, Πεδίον Αρεως). Με τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας θα παρουσιάζουν στη μουσική σκηνή ένα πρόγραμμα διάρκειας πέντε ωρών.

  • Στο «Half Note Jazz Club» (Τριβωνιανού 17, Μετς) από σήμερα θα βρίσκεται ο πιανίστας Ομάρ Σόσα, που με το σεπτέτο του θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με στοιχεία από τη μουσική της Κούβας, της Αφρικής, της Ινδίας και της Λατινικής Αμερικής. Εναρξη προγράμματος 11 μ.μ.
  • Στο «Blues People club» (Κέλσου 5-7 και Βουλιαγμένης 63) συνεχίζονται οι γοητευτικές μπλουζ «διαδρομές». Τη σκυτάλη σήμερα θα πάρει ο θρυλικός ντράμερ Willie «Big Eyes» Smith, συνοδευόμενος από το συγκρότημα «Canadian Blues Legends».

Τραγούδια από τη Μεσόγειο (Τυνησία, Αίγυπτο, Συρία, Λίβανο, Ισπανία, Γαλλία και Νότιο Ιταλία) θα ερμηνεύσει η Λάμια Μπεντίουι, με το συγκρότημα «Αλ Μουσαφίρ», την Παρασκευή και το Σάββατο, στις «Φωνές» (Αρτεμώνος 9, Ν. Κόσμος).

Ο Μάνος Μουντάκης, στο πλαίσιο της βδομάδας κρητικής παραδοσιακής μουσικής, που διοργανώνει το «Τσάι στη Σαχάρα» (Λαοδικείας 18, Ιλίσια), θα παρουσιάσει τη Δευτέρα (10.30 μ.μ.) αποσπάσματα από την κρητική παραδοσιακή μουσική, καθώς και από το μουσικό έργο του πατέρα του, του σπουδαίου Κρητικού λυράρη και συνθέτη Κώστα Μουντάκη.

Οι «Μάτζικ ντε Σπελ», το γνωστό ροκ συγκρότημα, φιλοξενούνται και αυτή την Κυριακή, στο «Σταυρό του Νότου», της οδού Φραντζή. Παρουσιάζουν ένα δυνατό πρόγραμμα με τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο τους «Κόκκινο», παλιότερα κομμάτια τους και διασκευές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ