Παρασκευή 20 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Λήθη για Μαδρίτη

«Ξεχάστε τη Ρεάλ Μαδρίτης» αυτό είναι το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ηλίας Ζούρος, που ετοιμάζει την ομάδα του για την κόντρα με τη Δάφνη στην αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Και σε αυτό το παιχνίδι όμως δε θα έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Παπανικολάου, που δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον τραυματισμό του στη μέση (σπονδυλολίσθηση). Πάντως η ήττα από τη Ρεάλ έβγαλε και κάτι θετικό που έχει να κάνει με την ικανοποίηση για την εμφάνιση του Στεφάν Ρισασέ, που έδειξε ότι θα αποτελέσει μία πολύ αξιόπιστη λύση.

  • H απρόσμενη ήττα του Ηρακλή στην πρεμιέρα της ΣΟΥΠΡΟΛΙΓΚΑ της ΦΙΜΠΑ από τη σλοβενική ΚΡΚΑ δημιούργησε έντονο σκεπτικισμό στον Ηρακλή, ενόψει μάλιστα και της αυριανής πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α1. Αν και το γεγονός πιθανής αντικατάστασης του Μάκη Δενδρινού από τον πάγκο της ομάδας μοιάζει κάπως πρόωρο, εντούτοις ο πρόεδρος της ομάδας, Πρόδρομος Εμφιετζόγλου, δεν αποκλείεται σύντομα να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές. Η επιβολή προστίμου στους παίκτες, καθώς σύμφωνα με τη διοίκηση δεν προσπάθησαν όσο έπρεπε κοντά στους Σλοβένους, φαίνεται το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή.
  • Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του ΠΑΟΚ με την Εφορία και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις μεταγραφές των νέων παικτών. Τόσο ο «Δικέφαλος» όσο και η ετέρα ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Αρης συμφώνησαν με την Εφορία προκειμένου να λαμβάνουν φορολογική ενημερότητα καθ' όλη τη διάρκεια της περιόδου. Οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης συμφώνησαν να δίνουν 1,5 εκατομμύριο για κάθε εντός έδρας ματς.
  • Νωρίς - νωρίς άρχισαν τα προβλήματα για τον Αρη, αφού ο Γιάννης Σιούτης θα λείψει για περίπου τρεις μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον ώμο. Ο Ελληνας διεθνής αναμένεται σήμερα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ