Τετάρτη 18 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ: Ενας 25χρονος και ένας 26χρονος συνελήφθησαν στις 2 χτες το μεσημέρι, λίγα λεπτά μετά από την ένοπλη ληστεία που είχαν διαπράξει σε υποκατάστημα τράπεζας στο Γέρακα. Οι δύο νεαροί που είχαν στην κατοχή τους ένα πιστόλι, ένα καλάζνικοφ και μία χειροβομβίδα, μετά τη ληστεία επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και διέφυγαν από τη Λ. Μαραθώνος προς το Σταυρό Αγ. Παρασκευής. Κοντά σε αυτό το σημείο εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

ΜΙΚΡΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ προκάλεσε ομάδα αγνώστων στην εταιρεία καθαρισμού ΟΙΚΟΜΕΤ, στην οδό Αριστείδου 18 στον Πειραιά. Τα περίπου 10 άτομα, έφτασαν στις 2 χθες το μεσημέρι έξω από το κτίριο με μοτοσικλέτες και αφού μπήκαν μέσα, προκάλεσαν ζημιές στο ισόγειο και στον δεύτερο όροφο του κτιρίου. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή την εταιρεία εργαζόταν η Κωνσταντίνα Κούνεβα, η οποία λίγο πριν από τα Χριστούγεννα δέχτηκε δολοφονική επίθεση με βιτριόλι.

ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ το νέο ΔΣ της Ενωσης Διοικητικών Δικαστών από τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή. Στη νέα διοίκηση της Ενωσης εκλέχτηκαν κατά σειρά οι εξής: Θ. Λειβαδίτη, Κ. Ζουρνατζής, Γ. Φαλτσέτος, Αγ. Λαϊνιώτη, Π. Λανιάς, Ν. Πανταζής Β. Χριστοφίλης.

ΣTHN ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ επανήλθε η ασφάλεια των δρομολογίων του ΟΣΕ, μετά την αποκάλυψη ότι την περασμένη Παρασκευή αποφεύχθηκε στο «παρά πέντε» σύγκρουση τρένων στο σταθμό Δοξαρά, στην περιοχή της Λάρισας. Οι αρμόδιοι του ΟΣΕ επιχείρησαν να αποσιωπήσουν το σοβαρό αυτό περιστατικό και μόλις χτες - μετά τη δημοσιοποίησή του στον Τύπο - ανακοίνωσαν ότι όντως την περασμένη Παρασκευή, επιβατική αμαξοστοιχία, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, «εισήλθε σε λάθος γραμμή, γεγονός που έγινε άμεσα αντιληπτό από τον μηχανοδηγό, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ