Τρίτη 24 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑΜΕΙΟ: «Είναι, λοιπόν, τελειωμένη υπόθεση οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Προφανώς, αν το ΠαΣοΚ παρουσιάσει, πέρα από τα ιδεολογικά και πολυσέλιδα προγράμματα και διακηρύξεις, ένα ολιγόλογο αλλά περιεκτικό, κοινωνικά δίκαιο αλλά εφαρμόσιμο και προφανώς εφικτό Πρόγραμμα Αμεσης Δράσης, θα κερδίσει τις εκλογές. Οπως σε άλλη περίπτωση έγραψε "Το Βήμα" και στεντορεία τη φωνή επανέλαβε ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου, ο Λαός δε δίνει λευκή επιταγή σε κανέναν!» (ο Σ. Ψυχάρης στο ΒΗΜΑ).

ΚΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ: «Το ΠΑΣΟΚ δεν πείθει πως έχει αντιληφθεί το μέγεθος των προβλημάτων και αρνείται να δεσμευθεί σε εφικτές, τεχνοκρατικές λύσεις. Το επιχείρημα ότι ενδεχομένως να διαθέτει ικανά στελέχη για τις κρίσιμες κυβερνητικές θέσεις δεν αρκεί για να πείσει την κοινή γνώμη πως το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει (...) μπορείς να κάνεις αντιπολίτευση χωρίς σχέδιο και προετοιμασία. Δεν μπορείς όμως να κυβερνήσεις, ειδικά εν μέσω κρίσης» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ: «Το πραγματικό σχέδιο υπαγορεύεται με τις συστάσεις των Βρυξελλών, οι οποίες εφαρμοζόμενες θα επιδεινώσουν τις επιπτώσεις της κρίσης στην Ελλάδα. Με ευθύνη της κυβέρνησης. Ο κ. Καραμανλής δεν υπακούει στις "συστάσεις" της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Συμφωνεί» (από το κύριο άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΚΑΙ ΚΟΙΝΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ: «Οσοι από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνουν πως το καθεστώς ανομίας υποδαυλίζεται από την απουσία των Σωμάτων Ασφαλείας, οφείλουν, τώρα, να συμβάλουν με τη στάση τους στο νέο επιχειρησιακό δόγμα της ΕΛ.ΑΣ.» (από το κύριο άρθρο στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ