Σάββατο 4 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΚΥΡΟΥ
Πήρε πίσω τις αυξήσεις στους φόρους

Σε ανάκληση των αυξήσεων των δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης και αποχέτευσης που έφτασαν μέχρι και 120%, αναγκάστηκε να προχωρήσει η δημοτική αρχή στη Σκύρο μετά την κατακραυγή των νησιωτών απέναντι στο άγριο χαράτσι που τους επιβλήθηκε από τις αρχές του έτους. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εισήγηση - πρόταση του δημάρχου Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη ήταν για αυξήσεις που έφταναν μέχρι 150%.

Σε ανακοίνωσή της η ΚΟΒ Σκύρου του ΚΚΕ σημειώνει πως «η αντιλαϊκή πολιτική και τα αντεργατικά μέτρα δεν αποφασίζονται και εφαρμόζονται μόνο από τις κυβερνήσεις - της ΝΔ σήμερα, του ΠΑΣΟΚ προηγούμενα - αλλά και τα φερέφωνά τους στην τοπική και νομαρχιακή αυτοδιοίκηση που δέχονται να "εκλαϊκεύουν" αυτές τις πολιτικές που πλήττουν τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα».

Καταλήγοντας τονίζει: «Τέτοιες δημοτικές αρχές και αντιπολιτεύσεις που, διά της φυγής συγκαλύπτουν τέτοιες αντιλαϊκές αποφάσεις, αξίζει να τις καταδικάσει ο λαός και οι εργαζόμενοι της Σκύρου. Αυτοί που τους χτυπάνε δήθεν, δήθεν φιλικά στην πλάτη πριν τις εκλογές, γίνονται μετεκλογικά οι δυνάστες μας. Ας τους κόψουμε το βήχα μια και καλή ενισχύοντας το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αποδυναμώνοντας το δικομματισμό και τους συν - οδοιπόρους του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ