Τετάρτη 25 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Δύσκολη κλήρωση

Τη Ρωσία, την Ουγγαρία και την Ισλανδία καλείται να αντιμετωπίσει η Εθνική μας ομάδα των νέων στην προκριματική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, που θα γίνει στην Ουγγαρία τον Απρίλη του 2001. Η κλήρωση, που έγινε στη Βιέννη, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και η καλύτερη και αυτό φαίνεται από τα λόγια του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιάννη Αρβανίτη: «Θα αντιμετωπίσουμε τρεις ομάδες από χώρες με παράδοση στο χάντμπολ. Η Ουγγαρία είδαμε ότι διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Η Ρωσία ποτέ δεν έπαψε να είναι μια μεγάλη σχολή του αθλήματος, ενώ και η Ισλανδία έχει να επιδείξει σημαντικές παρουσίες σε ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις. Σίγουρα πέσαμε σε έναν ισχυρό όμιλο και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα». Από την άλλη οι νεάνιδες Α΄ για την αντίστοιχη διοργάνωση θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο Ομιλο, στους αγώνες που θα γίνουν στη Νορβηγία, τη Σλοβενία, την Πολωνία και την οικοδέσποινα Νορβηγία (13-15 Απρίλη 2001). Τέλος, οι έφηβοι θα αναμετρηθούν με την Ουκρανία και την Κροατία στους αγώνες του 9ου Ομίλου, που θα γίνουν στη χώρα μας από 25 έως και 27 Μάη του 2001. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους ομίλους προκρίνεται μια ομάδα.

  • Ο Θανάσης Καρακεχαγιάς τελικά θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής εφήβων. Το ΔΣ της ΟΧΕ σε συνεδρίασή της αποφάσισε πως είναι ο κατάλληλος τεχνικός για τη θέση αυτή.
  • Σήμερα θα διεξαχθεί το εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών μεταξύ της Αναγέννησης Αρτας και του Αρη Νικαίας (18.00).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ