Τετάρτη 25 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Η αγωνία στα ύψη

Η αγωνία κορυφώνεται στη σημερινή δεύτερη μέρα της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον τέταρτο όμιλο αφού εκεί παραμένουν ανοιχτά ακόμη όλα τα ενδεχόμενα που αφορούν την πρόκριση. Τα δυο προνομιούχα εισιτήρια διεκδικούν τρεις ομάδες: Γαλατάσεραϊ, Ρέιντζερς και Στουρμ Γκρατς με τις δυο πρώτες να έχουν τον πρώτο λόγο. Τα περισσότερα βλέμματα... πέφτουν στο «Αρνολντ Σβατσενέγκερ» της Αυστρίας όπου η Στουρμ Γκρατς υποδέχεται τους Ρέιντζερς. Η ομάδα του Ιβιτσα Οσιμ εάν επικρατήσει των Σκοτσέζων, τούς περνάει στη βαθμολογία με δυο βαθμούς και αυτόματα γίνεται αυτή ένα από τα βασικά φαβορί για την πρόκριση. Πάντως οι Ρέιντζερς ευνοούνται και από την ισοπαλία που θα τους διατηρήσει τουλάχιστον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Μονακό υποδέχεται τη Γαλατάσεραϊ με τους Τούρκους να έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά. Η Γαλατά στο γήπεδο που κατέκτησε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ θα προσπαθήσει σήμερα να σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης καθώς τη βολεύει και η ισοπαλία. Η Μονακό αν και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, εντούτοις έτσι ρευστά που είναι τα πράγματα έχει ακόμα ελπίδες αν φυσικά νικήσει σήμερα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο. Στην Ισπανία η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας ενώ το... θαύμα θα κυνηγήσει η Μπάγερ Λεβερκούζεν με αντίπαλο τη Σπαρτάκ Μόσχας. Οι Γερμανοί θα πρέπει να κερδίσουν τους Ρώσους με τρία γκολ διαφορά για να ξαναμπούν στην υπόθεση πρόκριση αλλά και πάλι θα πρέπει να περιμένουν και την τελευταία αγωνιστική. Λογικά από τον πρώτο όμιλο Ισπανοί και Ρώσοι σήμερα αναμένεται να σφραγίσουν την πρόκριση.

Αρσεναλ και Λάτσιο δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερα προβλήματα σήμερα, που αγωνίζονται στις έδρες τους με αντιπάλους τη Σπάρτα Πράγας και τη Σαχτιόρ αντίστοιχα. Τέλος, για τον όμιλο του Ολυμπιακού η Χέρενφεν θα προσπαθήσει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση, υποδεχόμενη τη Λιόν που θέλει και αυτή τους τρεις βαθμούς ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των «ερυθρόλευκων».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ