Τρίτη 5 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΜΙΛΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ»
«Επεσαν» οι τελικές υπογραφές

«Επεσαν» και οι τελικές υπογραφές κυβέρνησης - MIG για την παράδοση της δημόσιας περιουσίας του ομίλου της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» (ΟΑ) στα ιδιωτικά κεφάλαια που εκπροσωπεί ο Α. Βγενόπουλος.

Την υπογραφή των συμφωνιών «εξαγοράς επιλεγμένων περιουσιακών στοιχείων της Ολυμπιακής», ανακοίνωσε η MIG, με την επισήμανση ότι το αργότερο έως και τις 30 Σεπτέμβρη 2009, που προβλέπεται να «περάσει» ο όμιλος της ΟΑ στον πλήρη έλεγχό της, το σύνολο των υπηρεσιών θα εξακολουθήσει να παρέχεται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές και την Ολυμπιακή Αεροπορία - Υπηρεσίες, με την ευθύνη του ελληνικού δημοσίου. Στην ανακοίνωση της MIG αναφέρεται, επίσης, ότι διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΑ ορίστηκε ο Αντ. Συμιγδαλάς, ενώ άλλα στελέχη της MIG κατέλαβαν θέσεις στα διοικητικά συμβούλια των εταιρειών «Pantheon Airways» (πτητικό έργο), Τεχνική Βάση και Επίγεια Εξυπηρέτηση Αεροσκαφών.

  • Στο μεταξύ, με δικαστική απόφαση, ύστερα από προσφυγή ιδιωτικής εταιρείας, κρίθηκε αντισυνταγματικός ο νόμος 3492/06, βάσει του οποίου η Ολυμπιακή είχε εξασφαλίσει την αποκλειστική παροχή υπηρεσιών επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών στα περιφερειακά αεροδρόμια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ