Τετάρτη 6 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Φορτίο αλληλεγγύης για την Παλαιστίνη

Μεγάλη η ανταπόκριση του λαού της πόλης στο κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων

Εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης φορτώνουν τη βοήθεια προς το λαό της Παλαιστίνης

Motion Team

Εργαζόμενοι της Θεσσαλονίκης φορτώνουν τη βοήθεια προς το λαό της Παλαιστίνης
Η αποστολή της βοήθειας σε φαρμακευτικό υλικό, κουβέρτες και είδη ένδυσης που συγκέντρωσε η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων, ξεκίνησε χτες το ταξίδι της για το λαό της Παλαιστίνης. Το μεσημέρι έγινε η φόρτωση του υλικού σε φορτηγό, το οποίο στη συνέχεια πήρε το δρόμο για την Αθήνα, προκειμένου η βοήθεια που συγκεντρώθηκε να παραδωθεί στην αντιπροσωπεία της Παλαιστινιακής Αρχής. Συνολικά συγκεντρώθηκαν περίπου 800 κιλά φαρμακευτικού υλικού και αντίστοιχη ποσότητα από κουβέρτες και είδη ένδυσης.

Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης, φορείς του λαϊκού κινήματος, μαθητές σχολείων, ανταποκρίθηκαν μαζικά στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ αναγνωρίζοντας την πρωτοπόρα διεθνιστική δράση του και την αλληλεγγύη που επιδεικνύει έμπρακτα στους λαούς που χτυπιούνται από την «μπότα» του ιμπεριαλισμού. Ακόμη και το κόστος της μεταφοράς του υλικού στην Αθήνα καλύφθηκε μέσα από προσφορά του εργαζόμενου λαού.

Η αποστολή της βοήθειας που συγκεντρώθηκε, καθυστέρησε γιατί το Ισραήλ εξακολουθεί να βάζει εμπόδια στη μεταφορά της. Ετσι, το υλικό μεταφέρεται σε αποθήκες που έχει εξασφαλίσει η πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα μέχρι να καταφέρει να την στείλει στην Παλαιστίνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ