Τετάρτη 20 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Να τιμωρηθούν όσοι λένε ψέματα στο λαό

Σε σχόλιο του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για τις δηλώσεις του υπουργού Μεταφορών για το κυβερνητικό σχέδιο παράδοσης του ΟΣΕ στους επιχειρηματίες σημειώνεται:

«Με το σχέδιό της για τον ΟΣΕ, η κυβέρνηση δίνει νέο ζεστό χρήμα στους μεγαλοεπιχειρηματίες. Μετατρέπει τις σιδηροδρομικές μεταφορές σε πανάκριβο εμπόρευμα. Οδηγεί στην ανεργία και προωθεί την ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων. Αυτή είναι η πολιτική απελευθέρωσης των σιδηροδρομικών μεταφορών της ΕΕ, που και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ εφάρμοσαν και εφαρμόζουν.

Εχει συσσωρευτεί μεγάλη πείρα στους εργαζόμενους από τις "εξυγιάνσεις" και τους "εκσυγχρονισμούς" στην "Ολυμπιακή", στον ΟΤΕ, στη ΔΕΗ, στα ναυπηγεία κλπ., για να πιστέψουν τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης για τον ΟΣΕ.

Ο λαός και οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ δεν πρέπει να δεχτούν να πληρώσουν αυτοί για τα ελλείμματα που δημιούργησε η πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να τιμωρήσουν τα κόμματα που ευθύνονται και για την πολιτική που εφάρμοσαν, αλλά και για τα μεγάλα ψέματα που τους είπαν.

Ισχυρό ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές για να ανοίξει ο δρόμος για τη λαϊκή αντεπίθεση, για τη φιλολαϊκή προοπτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ