Σάββατο 23 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τόσο ... εναλλακτικοί!

Ολοι θυμόμαστε την «επαναστατημένη» Γενιά των 700 ευρώ (G700). Για όσους δε θυμούνται, είναι «μια εναλλακτική κίνηση πολιτών στο διαδίκτυο, στην οποία συμμετέχουν νέοι, στην ηλικιακή ομάδα 25 με 35, οι οποίοι προβληματίζονται έντονα για τη γενιά τους και αυτά που τους επιφυλάσσει το μέλλον».

Αυτοί, λοιπόν, οι εναλλακτικοί που προβληματίζονται έντονα για τη γενιά τους, από τη μια καλλιεργούν την αντίληψη πως χρειάζονται «δυνάμεις, οι οποίες κατανοώντας ότι το μέλλον μας καθορίζεται από κοινού με τους άλλους Ευρωπαίους στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες, παίρνουν την ΕΕ στα σοβαρά, πιστεύουν στην ευρωπαϊκή ολοκλήρωση», αλλά τέτοιες δυνάμεις, λένε, δεν υπάρχουν. Κι από την άλλη λένε ξεκάθαρα (ρ/σ ΣΚΑΪ, 21/5/2009): «Καταψηφίζουμε κυβέρνηση και αντι-ευρωπαϊκές δυνάμεις». Οπου στις αντι-ευρωπαϊκές δυνάμεις εννοούν και εκείνους που απορρίπτουν την ιμπεριαλιστική ΕΕ του κεφαλαίου και παλεύουν για μια Ευρώπη των λαών.

Και αναρωτιούνται: Είναι οι ευρωεκλογές πραγματικά ευρωπαϊκές ή αποτελούν απλώς μια καταγραφή πολιτικών δυνάμεων και τίποτα περισσότερο; Τόσο εναλλακτικοί! Εν ολίγοις: 'Η μην πάτε να ψηφίσετε ή αν πάτε μην ψηφίσετε ΚΚΕ!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ