Κυριακή 24 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκλογές στην ΕΣΗΕΑ

Τρίτη - Τετάρτη, 26 και 27 Μάη, γίνονται οι εκλογές στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ

Το διήμερο Τρίτη - Τετάρτη, 26 και 27 Μάη, οι δημοσιογράφοι ψηφίζουν για την εκλογή νέας διοίκησης στην ΕΣΗΕΑ και τον ΕΔΟΕΑΠ (Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) για την επόμενη διετία.

Η «ΜΑΧΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» - που συσπειρώνει τις αγωνιστικές δυνάμεις του κλάδου - με το σύνθημα: «Μαζί μπορούμε την ανατροπή», απευθύνεται με τη διακήρυξή της στους δημοσιογράφους, καλώντας τους: «Να δώσουμε την απάντησή μας στο νέο κύμα επιθέσεων σε βάρος της ζωής και των δικαιωμάτων μας, να απαντήσουμε με τη δική μας αντεπίθεση». Για «ρήξη με τον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, τον παραγοντισμό».

Για να γίνει η ΕΣΗΕΑ πραγματική και ουσιαστική συλλογική έκφραση των εργαζόμενων δημοσιογράφων, καλούνται οι δημοσιογράφοι να ενισχύσουν μαζικά με την ψήφο τους το ψηφοδέλτιο της «Μαχόμενης Δημοσιογραφίας» και να τιμωρήσουν τις παρατάξεις: «Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία» και «Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων», του κυβερνητικού - εργοδοτικού συνδικαλισμού. Αλλά και να μην εμπιστευθούν τις σειρήνες της ψευδεπίγραφης αλλαγής, τις παρατάξεις της «Συσπείρωσης» και «Δημοκρατικής Ενότητας», τις παρατάξεις της κεντροαριστερής διαχείρισης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ