Τετάρτη 1 Ιούλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Εκατοντάδες υπογραφές διαμαρτυρίας για τον ΟΑΕΕ

Πανό της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των ΕΒΕ στα γραφεία του ΟΑΕΕ
Πανό της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα των ΕΒΕ στα γραφεία του ΟΑΕΕ
Εκατοντάδες ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) από το Αγρίνιο υπογράφουν την «Ανοιχτή Επιστολή Διαμαρτυρίας και Καταγγελίας για τα προβλήματα του ΟΑΕΕ», με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου «Ο ΕΡΜΗΣ».

Η επιστολή έχει ως εξής: «Εμείς που υπογράφουμε ανταποκρινόμενοι στην πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου - ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ από το Αγρίνιο - διαμαρτυρόμαστε για:

Την αδιαφορία του διορισμένου από την κυβέρνηση Διοικητή του ΟΑΕΕ, του Διοικητικού του Συμβουλίου, της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν ασφαλισμένοι.

Καταγγέλλουμε:

Την πλήρη απουσία γιατρών σε διάφορες ειδικότητες.

Την υποβαθμισμένη εξυπηρέτησή μας εξαιτίας του ωραρίου των ιατρών και του αριθμού των ασφαλισμένων που αντιστοιχεί (σε πολλές ειδικότητες) μόνο 1 γιατρός.

Τις υπέρογκες εισφορές, τις προκλητικές αυξήσεις και τις εξευτελιστικές παροχές.

Την προκλητική ανισότητα και κορυφαία αδικία απέναντι στους συνταξιούχους του ΤΑΕ.

Τη συστηματική διαχρονική υπονόμευση της οικονομικής θέσης των ασφαλιστικών μας οργανισμών.

και τη συνειδητή απαξίωση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης».

Η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου επισημαίνει ότι οι υπογραφές δεν περιλαμβάνουν προστατευόμενα μέλη και ότι η διαδικασία συλλογής τους ανεστάλη λόγω συνδικαλιστικών υποχρεώσεων, αλλά θα συνεχιστεί από το δεύτερο δεκαήμερο του Ιούλη. Η ανταπόκριση στο κείμενο έφτασε το 99,7% και δείχνει την καθολική αντίθεση της βάσης των μικρών εμπόρων στην κυβερνητική πολιτική υποβάθμισης της παρεχόμενης Ασφάλισης και την απαίτησή τους για την προστασία του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ