Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΥΓΕΙΑ
ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ
Νέα κινητοποίηση ενάντια στην αντιλαϊκή επίθεση

Στο δρόμο του αγώνα κατεβαίνουν την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Σεπτέμβρη, οι συνταξιούχοι δίνοντας μια νέα δυναμική απάντηση στις πρόσφατες εξαγγελίες του πρωθυπουργού της χώρας για μέτρα που στοχεύουν στην ενίσχυση του κεφαλαίου και στην παραπέρα χειροτέρευση της ζωής των χιλιάδων συνταξιούχων της χώρας. Εξαγγελίες με τον πυρήνα των οποίων ευθυγραμμίζεται και τα υπόλοιπα κόμματα που στηρίζουν το κεφάλαιο, όπως αποτυπώνει και η προεκλογική περίοδος.

Την απόφαση για την άμεση κινητοποίηση πήραν οι Συνεργαζόμενες Ομοσπονδίες των Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, ΟΑΕΕ, ΠΕΣ - ΝΑΤ και ΟΤΑ, ενώ τη συγκέντρωση θα ακολουθήσει πορεία των συνταξιούχων στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Οι συνεργαζόμενες συνταξιουχικές Ομοσπονδίες καταγγέλλουν και το ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως υπογραμμίζουν και η αξιωματική αντιπολίτευση δεν καταδίκασε ούτε τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού ούτε τις προτάσεις του ΔΝΤ και του ΟΟΣΑ. Μπροστά σε αυτήν τη λαίλαπα, σημειώνουν οι συνταξιουχικές Ομοσπονδίες, «απαντάμε στους δρόμους με νέα αγωνιστική κινητοποίηση» και σημειώνουν ότι ανάλογη απάντηση θα δώσουν και στις 4 του Οκτώβρη με την ψήφο τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ