Τετάρτη 23 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΕΣΒΔΕΝ
ΟΧΙ στην αύξηση των εισφορών στον ΟΑΕΕ

«Την προεκλογική μεθόδευση για τη νέα αβάσταχτη αύξηση στις εισφορές μας» καταγγέλλει η διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας και Νήσων (ΟΕΣΒΔΕΝ), αναφορικά με την προσπάθεια κυβέρνησης και διορισμένης διοίκησης του Οργανισμού Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) να επιβάλει μια επιπλέον διμηνιαία δόση ανά έτος.

Καταγγέλλει επίσης: «Την προκλητική σιωπή των εκπροσώπων της ΕΣΕΕ και του λαλίστατου δικομματικού Προεδρείου της που γνώριζε το θέμα. Το Προεδρείο της ΕΣΕΕ γιατί την ίδια ώρα που γιγαντώνονται τα προβλήματα και αδιέξοδα για τη μικρή επιχείρηση, που το 25% και πλέον των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ δεν έχει να πληρώσει, που η νέα αύξηση θα είναι τουλάχιστον 16%, ανάλγητο και δέσμιο των εξαρτήσεών του, αναλώνεται σε έγγραφα και συμβουλές για να γιορτάσουμε την "Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου"».

Το ΔΣ της ΟΕΣΒΔΕΝ, απευθυνόμενο στις Ομοσπονδίες, στους Εμπορικούς Συλλόγους, στους Αντιπροσώπους, στα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων τους πανελλαδικά, τους καλεί να αντιδράσουν έστω και τώρα, καθώς η διοίκηση του ΟΑΕΕ θα επανέλθει μετά τις εκλογές. Καλεί επίσης, σε απόκρουση της κοινής αντιασφαλιστικής ατζέντας των κυβερνητικών κομμάτων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ