Κυριακή 27 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
Βουλευτικές Εκλογές 2009
Πανστρατιά για τη συγκέντρωση στην Αθήνα

Την Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη στις 7.30 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως. Θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η αφίσα για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα
Η αφίσα για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Αθήνα
Στην τελική ευθεία μπροστά στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στην Αθήνα, την Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη, στις 7.30 μ.μ., στον Πεδίο του Αρεως, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ δουλεύουν πυρετωδώς για να εξασφαλίσουν τη μαζική και μαχητική συμμετοχή του λαού.

Οι δυνάμεις της Κομματικής Οργάνωσης Αθήνας του ΚΚΕ δε χάνουν λεπτό. Οπως επισημαίνει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, «η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ εντάσσεται στους πολιτικούς και εκλογικούς στόχους του Κόμματος, για να εκφραστεί ανοιχτά και καθαρά η αποφασιστικότητα της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων να γίνει σε αυτή την εκλογική μάχη κάτι διαφορετικό: Να είναι όσο πιο κάτω γίνεται τα ποσοστά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και όσο πιο ψηλά γίνεται τα ποσοστά του ΚΚΕ. Η προεκλογική συγκέντρωση είναι απάντηση στην προπαγάνδα που προσπαθεί να πείσει το λαό ότι μόνες επιλογές του μπροστά στις εκλογές είναι είτε η ΝΔ είτε το ΠΑΣΟΚ. Είναι απάντηση στην κυρίαρχη πολιτική που θέλει το λαό στη γωνία, σιωπηλό, αμέτοχο, αδύναμο.

Γι' αυτό και απαιτείται πανστρατιά μελών, οπαδών, ψηφοφόρων και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, ώστε να καταγραφεί η αγανάκτηση και οργή του λαού στην εφαρμοζόμενη πολιτική. Η θέση των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων, εκείνων που έχουν μικρά μαγαζιά, της νεολαίας, των γυναικών, της γενιάς της Αντίστασης βρίσκεται στην προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ την Τετάρτη, βρίσκεται στην υπερψήφιση του ΚΚΕ την επόμενη Κυριακή.

Στο πλαίσιο αυτό, οι κομματικές και ΚΝίτικες δυνάμεις της Αθήνας "οργώνουν" χώρους δουλειάς, εργοστάσια και επιχειρήσεις, χώρους εκπαίδευσης και συγκέντρωσης της νεολαίας, εργατογειτονιές και καφενεία, απευθύνονται στο λαό με το κάλεσμα για τη συγκέντρωση και με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ έχουν εντάξει την προπαγάνδιση και το πλατύ κάλεσμα στη συγκέντρωση, στη μάχη του ψηφοδελτίου που δίνεται με πείσμα και θα εξακολουθήσει να δίνεται μέχρι και την τελευταία στιγμή για να μη χαθεί ούτε μια λαϊκή και νεολαιίστικη ψήφος. Με μαζικές εξορμήσεις και αφισοκολλήσεις προσπαθούμε να μην αφήσουμε ούτε μια γωνιά της Αθήνας που να μην έχει φτάσει το μήνυμα του ΚΚΕ. Με το ίδιο μεράκι σχεδιάζουμε και το στολισμό του χώρου, την εξέδρα και την αφισοκόλληση των δρόμων της Αθήνας, το στολισμό των δρόμων γύρω από το Πεδίον του Αρεως με τις κόκκινες σημαίες του Κόμματος.

Η προεκλογική συγκέντρωση της Τετάρτης θα στείλει μήνυμα ταξικής συσπείρωσης και δράσης. Οργανωμένα, από τις προσυγκεντρώσεις που έχουν οριστεί για τις γειτονιές και τους χώρους δουλειάς, με παλμό και αισιοδοξία, οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, οι φίλοι και οπαδοί του Κόμματος θα πορευτούμε μέχρι το Πεδίον του Αρεως, μετατρέποντας τους δρόμους σε ένα κόκκινο ποτάμι αποφασισμένο να δυναμώσει το λαό, να δυναμώσει το ΚΚΕ».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συναγερμός! Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο! Καμία εμπλοκή!(2022-02-25 00:00:00.0)
Δυναμώνουμε τη φωνή μας!(2020-04-01 00:00:00.0)
Οχι στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ και στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ(2019-01-22 00:00:00.0)
Γιορτάζουμε μαχητικά τα 100χρονα του ΚΚΕ με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!(2018-11-20 00:00:00.0)
Την Κυριακή η συγκέντρωση για τις πυρκαγιές(2009-08-28 00:00:00.0)
Αύριο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα(2004-06-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ