Σάββατο 24 Οχτώβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΙΑ»: Αύριο, Κυριακή ολοκληρώνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σωματείο Εργαζομένων στις επιχειρήσεις «ΚΑΡΦΟΥΡ - ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΝΤΙΑ». Οι εργαζόμενοι θα μπορούν να ψηφίζουν σήμερα από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. και αύριο από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ. στα γραφεία του Σωματείου (Σωκράτους 51, 5ος όροφος)

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΨΑΛΙΔΑ»: Στον αγώνα που δίνουν για την καταβολή δεδουλευμένων που τους χρωστά εδώ και μήνες η διοίκηση του «ΨΑΛΙΔΑ» έχουν σταθερά στο πλευρό τους το Συνδικάτο Μετάλλου «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ». Χτες η εργοδοσία τους έδωσε δεδουλευμένα δύο μέχρι τεσσάρων μηνών.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΑΣΠΙΣ»: Σε προγράμματα επιδότησης της ανεργίας παρέπεμψε η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας όσους δούλευαν στις εταιρείες του ομίλου «Ασπίς» που έκλεισαν πρόσφατα.

ΠΑΜΕ ΠΑΤΡΑΣ: Πλατιά σύσκεψη με θέμα την οργάνωση της πάλης ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας την ερχόμενη Πέμπτη 29 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Παμμικρασιατικού στην Πλατεία Ελευθερίας, διοργανώνει η Γραμματεία Πάτρας του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ