Τρίτη 14 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Παρατάθηκαν οι αρχαιρεσίες

Παράταση τριών ημερών αποφάσισε η εφορευτική επιτροπή που διεξάγει τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης στο Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά, ύστερα από αίτημα που υπέβαλε η Αγωνιστική Ενότητα Μεταλλεργατών (υποστηρίζεται από την ΕΣΑΚ). Ετσι, οι μεταλλεργάτες θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν από σήμερα μέχρι και την Πέμπτη από τις 5 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εφορευτική επιτροπή τονίζεται ότι η απόφαση πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη ότι σημαντικός αριθμός μεταλλεργατών που έχουν δικαίωμα για συμμετοχή στις αρχαιρεσίες, για αντικειμενικούς λόγους (απασχόληση με υπερωρίες σε απομακρυσμένα εργοτάξια, σε αποστολές για επισκευές πλοίων στο εξωτερικό, σημαντικός αριθμός από επιστροφές εφημερίδας στο συνδικάτο που σημαίνει ότι δεν έχουν ενημερωθεί για τις αρχαιρεσίες) δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν.

«Με την παράταση - υπογραμμίζεται τέλος - υπάρχει η τελευταία δυνατότητα σε όσους μεταλλεργάτες έχουν την πρόθεση να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα να το κάνουν, ώστε με μεγαλύτερη ακόμα δύναμη το συνδικάτο να παλέψει για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μεταλλεργάτες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ