Τρίτη 14 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ
Να αλλάξουν οι συσχετισμοί

Από σήμερα μέχρι και τις 16 του Νοέμβρη οι εκλογές στο Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας 

Ανοίγουν οι κάλπες για τους ξενοδοχοϋπαλλήλους της Αθήνας και των προαστίων, καθώς από σήμεραΤρίτη 14 του Νοέμβρη μέχρι και την Πέμπτη 16 του Νοέμβρη θα μπορούν να ψηφίζουν στα γραφεία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Αθήνας (Γ' Σεπτεμβρίου 48β' 2ος όροφος). Σήμερα και αύριο η ώρα ψηφοφορίας θα είναι 11 π.μ - 6 μ.μ. και στις 16 του Νοέμβρη8 π.μ. - 7 μ.μ..

Με ανακοίνωσή της, η παράταξη της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» (ΔΑΣ) καλεί τους ξενοδοχοϋπαλλήλους να υπερψηφίσουν το συνδυασμό για ένα σωματείο - εργαλείο στα χέρια των εργαζομένων και όχι για ένα σωματείο που θα επιλέγει το συμβιβασμό και τη συναίνεση.

«Η παράταξη της ΔΑΣ είναι η μόνη που μπορεί να οργανώσει, να ενώσει και, μέσα από την αγωνιστική, ταξική στάση και πορεία, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για θετικά αποτελέσματα. Είναι ο συνδυασμός εκείνος που έχει και επιθυμεί να έχει στους κόλπους του κάθε τίμιο αγωνιστή εργαζόμενο, ανεξάρτητα ποιο κόμμα ψήφισε ή ψηφίζει», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η ΔΑΣ καλεί τους εργαζόμενους να συνταχθούν στις γραμμές της παράταξης προκειμένου να διεκδικήσουν δυναμικά τα αιτήματα: Μείωση του εργάσιμου χρόνου με 35ωρο - 5ήμερο - 7ωρο, ουσιαστικές αυξήσεις που να παίρνουν υπόψη τις διευρυμένες σύγχρονες ανάγκες, μείωση των ορίων ηλικίας για τη σύνταξη κατά πέντε χρόνια, ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά και άλλων ειδικοτήτων, απαγόρευση των απολύσεων, κ.ά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ