Τρίτη 3 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Για τους τραμπουκισμούς στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της Οργάνωσης

Σε πεδίο μάχης με τραμπουκισμούς μεταξύ μελών της ΔΑΠ και της ΠΑΣΠ μετατράπηκε, την Παρασκευή, αλλά και χτες, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ). Το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σε σχόλιό του σχετικά με αυτό το θέμα, τονίζει:

«Καταγγέλλουμε τις παρατάξεις της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ που για μια ακόμη φορά μετέτρεψαν και σήμερα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας σε πεδίο μάχης. Αυτός ο σκυλοκαυγάς ήταν ένα ακόμα επεισόδιο στο μεταξύ τους ανταγωνισμό για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα την πολιτική του κεφαλαίου και των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΕΕ μέσα στα ΑΕΙ και στα ΤΕΙ.

Επιβεβαιώνεται ότι αυτές οι δυνάμεις, που χρησιμοποιούν ανθρώπους της νύχτας και τραμπούκους, φέρουν την κύρια ευθύνη για τη διάλυση και τον εκφυλισμό που υπάρχει στο φοιτητικό - σπουδαστικό κίνημα, δεν μπορούν σε καμιά περίπτωση να εγγυηθούν την ανασύνταξή του.

Καλούμε τους φοιτητές και τους σπουδαστές να βγάλουν συμπεράσματα και από αυτή τους τη στάση, να γυρίσουν την πλάτη σε ΠΑΣΠ και ΔΑΠ και να πάρουν στα χέρια τους την υπόθεση ανασύνταξης του φοιτητικού - σπουδαστικού κινήματος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ