Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Πλάτες στην αντιλαϊκή πολιτική

Πίεση για την προώθηση της νέας αντιλαϊκής επίθεσης ασκεί η ΝΔ, αναδεικνύοντας το μονόδρομο των «διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων». Ταυτόχρονα, κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι ενώ γνώριζε την πραγματική κατάσταση της οικονομίας παραπλάνησε τα λαϊκά στρώματα με την παροχολογία.

«Τόσο οι δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος όσο και οι ίδιες οι προεκλογικές δηλώσεις του ΠΑΣΟΚ επιβεβαιώνουν ότι "γνώριζαν" την έκταση των προβλημάτων. Γνώριζαν και συνειδητά παραπλάνησαν τους Ελληνες», επισημαίνει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου Γ. Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας ότι «η κυβέρνηση σήμερα θερίζει τις πολιτικές θύελλες των μικροκομματικών ανέμων παροχολογίας, που έσπειρε».

Πιο σαφής ο Α. Σαμαράς δε διστάζει να ζητήσει από την κυβέρνηση να εφαρμόσει το οικονομικό πρόγραμμα Καραμανλή: «Θα ήταν λιγότερο οδυνηρό για την κοινωνία και περισσότερο ωφέλιμο για την οικονομία, αν ο κύριος Παπανδρέου αντί να σχεδιάζει κι άλλες φοροεπιδρομές καταστρέφοντας τη μεσαία τάξη, εφάρμοζε το οικονομικό πρόγραμμα του Καραμανλή που ο ίδιος κατήγγειλε προεκλογικά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, που κατά τα άλλα εμφανίζεται και «προστάτης» της μεσαίας τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ